През последните години повечето новини около Джона Хил са свързани не

...
През последните години повечето новини около Джона Хил са свързани не
Коментари Харесай

Как бившата на Джона Хил го нападна

През последните години множеството вести около  Джона Хил са свързани не с някакви кариерни триумфи или новости, а с персоналния му живот.
 Джона Хил, Сара Брейди и сгоденили са двамата
Сгоден ли е Джона Хил

Доста забавно (и грубо) възприятие за комизъм

В момента артистът е по отношение на Оливия Милър, като напълно неотдавна двамата даже станаха родители. И Хил наподобява благополучен въпреки да е прекратил медийните си изяви.

Преди това той се виждаше с инструкторката по сърф Сара Брейди , а преди този момент бе благоприятен за Джиана Сантос. Сега обаче артистът е изправен пред много съществени обвинявания от Брейди.
 Снимка 625644

В профила си в Instagram някогашната половинка на Джона Хил разгласява скрийншовете от чатове, които твърди, че са с артиста. На тях се вижда по какъв начин той я принуждава да изтрие от профила си всички фотоси, на които е по бански и ѝ се виждат задните елементи.

И въпреки Брейди да изтрила част от тези фотоси, Джона Хил още веднъж не е останал удовлетворен. Актьорът като цяло е дал да се разбере, че в случай че тя желае да продължи да сърфира дружно с мъже и да се снима по бански, то той не е верния сътрудник за нея.

Сара Брейди твърди, че тя също е страдала от психологични проблеми, само че не ги е употребила, с цел да управлява хората към себе си, както той го е правел. Сърфистката разяснява, че взема решение в този момент да приказва за проблемите си с, тъй като е схванала, че криенето им ѝ е тежало доста повече от шерването.
 Джона Хил, паник офанзивите, тревогата, филмът му Stutz и за какво ще спре с обществените изяви
Защо Джона Хил ще се покрие

Ето какво стои зад решението на артиста

Тя даже твърди, че Хил е бил прочувствено принудителен по отношение на нея. И това не значи, че той е ужасяващ човек и най-вероятно държанието му е подбудено от личните му контузии, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР